deKunstClub.nl

Onze uitgaven

Hier draait het altijd om woorden en/of zinnen. We geven onze publicaties uit als PDF (gratis te downloaden) of als regulier boek, dat via email besteld kan worden.

Er is veel belangstelling voor de klassieke uitgave - een hardcover boek dat je fijn in je handen kunt houden. Dat gevoel krijg je niet bij het op een schermpje lezen.

Verschenen

Wil je een stukje lezen? Hier publiceren we af en toe een van de honderd verhalen uit de bundel, inclusief (uiteraard) de prachtige tekeningen van Tanya Cnossen-Polishchuk

Geen zin om lang op de volgende verhalen te wachten? De hele bundel is als hardcover boek beschikbaar - zie hiernaast - en je kunt dat boek simpel per post toegezonden krijgen. We hebben de email al voor je ingevuld.

Paddenstoelen

Twee vrienden besloten op een goede dag om paddenstoelen te gaan zoeken in het Bos. Ze zwierven steeds dieper het Bos in en op zeker moment kwamen ze bij een open plek ....
Lees verder ....

238 pp, 18x25 cm, genaaid gebonden
45 tekeningen op vol paginaformaat
ISBN 9789083077703
Prijs: € 25,00 gratis verzending

We hebben de email al voor je ingevuld.

De flaptekst

Korte verhalen over het menselijk functioneren en zijn perikelen. Tanya Cnossen-Polishchuk en Alex den Ouden observeren en schetsen, messcherp doch met mededogen, hoe mensen worstelen om het hoofd boven water te houden in een volkomen absurde wereld.

Domheid, wreedheid, kwaadaardigheid, verkeerde beslissingen, zelfoverschatting, geen zicht op consequenties van hun besluiten en daden, geknakte ambities, pure pech, al die factoren die het leven soms zo belangwekkend maken.

Maar er zijn ook Lichtpunten. Mensen die aan de dagelijkse sleur ontsnappen, verbijsterende dingen doen, die Hoop doen gloren.

Bibliotheek kunstboeken

In de loop van de tijd hebben we hier in deKunstClub.nl een heel redelijke collectie "boeken over kunst" verzameld. Die worden met enige regelmaat ingekeken en ook als inspiratiebron gebruikt. Er zitten nogal wat kunsthistorische teksten bij, maar ook veel catalogi, retrospectieven, biografieën en - technische vakboeken.